Adverteren

Duaalopleidingen.nl is een initiatief dat zich specifiek richt op mensen die werken willen combineren met een opleiding  De site heeft als doel hen te ondersteunen bij het maken van hun studiekeuze.

Het is de enige website met een compleet overzicht van alle duaalopleidingen in Nederland en biedt bovendien presentaties van een groot aantal hogescholen en universiteiten. Men kan zich door middel van de zoekmachine oriënteren op de verschillende studiemogelijkheden, zodat de juiste match voor hen naar voren komt. Voorbeelden van zoekcriteria zijn: stad, profiel, interesses of trefwoorden. Daarnaast bevat de website nuttige informatie voor toekomstige studenten. Hierbij is te denken aan informatie over studeren, maar ook informatie over de betreffende stad. 

Hoog multimediaal bereik
Door een intensieve koppeling met diverse opleidingssites, diverse zoekfuncties én gerichte mailings heeft u een hoog multimediaal bereik onder toekomstig studenten en komt uw doelgroep op verschillende manieren en momenten in aanraking met uw boodschap.

Aantrekkelijke exposure mogelijkheden
Bij de keuze voor een studie hechten studenten meer dan ooit waarde aan kwaliteit van de onderwijsprogramma´s. Daarop inspelend onderscheidt Duaalopleidingen.nl drie verschillende presentatiemogelijkheden.

Zo presenteert u uw organisatie op de manier die het beste bij u past en zorgt u voor maximale exposure. Naast plaatsing van uw bedrijfspresentatie op de site en een verwijzing in de elektronische nieuwsbrief, kan uw bedrijfspresentatie worden aangevuld met testimonials en een advertorial. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een button, banner of een filmpje van uw instelling.

Facts

  • De site is het meest complete oriëntatiemiddel voor de aankomende student
  • Een flexibele invulling van de presentatie van uw instelling is mogelijk.
  • Er wordt veel rekening gehouden met de wensen en huisstijl van uw instelling.
  • Toekomstige studenten kunnen worden doorverwezen naar de URL van de hogeschool of universiteit.
  • Door het grote bereik en de gebruiksvriendelijkheid van de site, kunt u zich zeer gericht aan deze doelgroep presenteren.

In onderstaand overzicht treft u alleen de basistarieven aan.
Voor een tailormade oplossing en aanvullende mogelijkheden kunt u contact opnemen met Duaalopleidingen.nl via info@duaalopleidingen.nl