1/4

Opleiding aanmelden

Duaalopleidingen.nl is de online opleidinggids welke mensen helpt bij het snel en eenvoudig vinden van een duaalopleiding. Behalve via de overzichtelijke structuur worden de opleidingen ook gevonden via de uitgebreide zoek mogelijkheden. Een groot aantal opleidingaanbieders uit Nederland heeft zijn opleiding(en) inmiddels al vermeld op deze website. Wij nodigen u uit om ook uw instelling - opleiding(en) te plaatsen om zo deze website compleet te maken!

Aan het plaatsen van uw opleiding en instelling zijn kosten verbonden. Het plaatsen van de instellingspagina kost €375,- per jaar. Het plaatsen van opleidingen kost €100 per jaar per opleiding.

U kunt alleen opleidingen aanmelden als ook uw instelling bij ons bekend is.

De voordelen van een vermelding op Duaalopleidingen.nl zijn:

  • Eenvoudige aanmelding en plaatsing van uw gegevens inclusief uw logo en opleiding omschrijving.
  • Binnen 5 minuten een complete presentatie van uw opleiding.
  • Uw opleiding wordt opgenomen in onze zoekmachine; zo is uw opleiding te vinden op basis van trefwoorden, plaatsnaam, opleidingnaam, opleidingkenmerken en op basis van de postcode
  • Uw opleiding wordt opgenomen in het overzicht van de opleidingen uit uw plaats.
  • Vermelding van een link naar de website van uw opleiding zodat men direct kan doorklikken naar uw website
  • Ook voor opleidingaanbieders zonder website biedt Duaalopleidingen.nl u veel mogelijkheden om uw opleidingte presenteren aan een grote doelgroep.
  • Indien u meerdere opleidingen of vestigingen heeft dan kunt u deze allemaal plaatsen vanuit 1 account, dit werkt overzichtelijk en snel.

Tevens kunt u Opendagen plaatsen, €150 per Opendag en deelnemen aan ons lead programma. Middels het lead programma krijgt u de naw gegevens inclusief emailadres van een geinteresseerde in uw opleiding. De kosten voor het ontvangen van leads zijn €11,50 per lead. Alle bedragen zijn excl. btw.

Klik hier om uw opleiding aan te melden.